KURS JEZIKA

ZAŠTO KOD NAS?

ZATO ŠTO SMO USTANOVA KOJA SE DECENIJAMA PREPOZNAJE PO KURSEVIMA STRANIH JEZIKA

kurs italijanskog jezika

ZA ODRASLE po programu NUOVO PROGETTO ITALIANO

Moderan  multimedijalni kurs italijanskog jezika, podijeljen u III stepena ( početni, srednji i napredni), svaki u trajanju od po 60 časova.

NUOVO PROGETTO ITALIANO je uravnotežen didaktički instrument, efikasan i jednostavan.

Cilj kursa je upotreba savremenog italijanskog jezika uz pomoć originalnih i spontanih  situacija i upoznavanje italijanske realnosti  posredstvom tekstova iz kulture, društva i života u  Italiji.

kurs ruskog jezika

Za odrasle po programu POEHALI.

Kursevi  ruskog jezika za odrasle po programu POEHALI.

Kurs je podijeljen u  II stepena (početni i osnovni), u trajanju od po 60 časova svaki.

Zadatak kursa – omogućavanje  brzog usvajanja raznih aspekata jezika i vidova govorne djelatnosti.

kurs njemačkog jezika

ZA ODRASLE

Na zanimljiv način kroz aktivno sudjelovanje učesnika kursa ostvaruje se praktična primjena jezika u svakodnevnici, aktivno učenje, pisanje, čitanje, komunikacija te učenje u grupi. Osposobite se da aktivno pričate njemački jezik u ugodnoj atmosferi i po promotivnim cijenama.

Grupe su formirane za sve nivoe A1 – C2

kurs engleskog jezika

Naša ustanova nudi široki izbor modernih kurseva engleskog jezika po povoljnim cijenama za osnovce, srednjoškolce i odrasle osobe. Naše kurseve engleskog jezika predaju profesori engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.  

Takođe, postoji opcija vanrednog polaganja engleskog jezika, u slučaju da već dobro poznajete engleski jezik. 

Naša ustanova takođe nudi držanja individualnih časova engleskog jezika. U ovom slučaju, naši stručni profesori će prilagoditi konverzaciju i časove vašim potrebama.

Kursevi su idealni za sve koji su spremni da steknu poznavanje engleskog jezika na jednostavan i praktičan način.

Ukoliko želite da se dobro pripremite za budućnost a da vam engleski jezik ne bude prepreka, posjetite nas.

kurs italijanskog jezika

Za djecu i školarce po programu PROGETTO ITALIANO Junior

Moderan  multimedijalni kurs italijanskog jezika za djecu i školarce podijeljen u III stepena, svaki u trajanju od po 40 časova.

               Cilj kursa je usvajanje  jezičkih elemenata uz pomoć savremenog pristupa i situacija kroz koje prolaze djeca i školarci, a sve kroz igru i humor. Karakteristika ovog programa je ravnoteža izmedju gramatičkih i komunikativnih elemenata, primjenljiva u svakodnevnoj komunikaciji.

kurs ruskog jezika

Kursevi  ruskog jezika za djecu.

Kurs je prilagodjen interesovanjima djece . Cilj je usvajanje fonetske specifičnosti ruskog jezika, riječi , izraza i gramatike, a na kreativan i zanimljiv način – kroz igru, pjesmu, kroz razna takmičenja i kvizove, kroz maštu…kroz ljepote ruskih bajki, muzike i baleta.

kurs njemačkog jezika

ZA DJECU

Na zanimljiv način kroz aktivno sudjelovanje učesnika kursa ostvaruje se praktična primjena jezika u svakodnevnici, aktivno učenje, pisanje, čitanje, komunikacija te učenje u grupi.

Gajeći sa posebnom pažnjom uključivanje naših najmlađih, koncipirani su i dječiji kursevi podjeljeni na nivoe: Kinderkurs 1, 2, 3 i 4, te Jugendkurs.

Zainteresovani? Kontaktirajte nas!